Cloud IP-telefoni

Erhvervslivets telefonselskab

Vi synes det er indlysende at gøre det komplicerede enkelt.

OM OS 2017-06-06T09:37:55+00:00

Et telefonselskab

Connection er erhvervslivets telefonselskab. Vi tror at teknologi er en hjælp, ikke en forhindring. Derfor udvikler vi simpel telefoni, der kan bruges af alle.

En leverandør
Connection er et landsdækkende one-stop-shopping hus, der leverer den løsning, som du har brug for. Vi har over 10.000 danske kunder, og vores løsninger bruges af virksomheder i alle størrelser.

Din løsning
Vi har været på markedet siden 1988. Vi har set løsninger komme og gå. Vi ved at individuelle virksomheder, har individuelle behov. Derfor leverer vi ikke en, men flere løsninger, som indbyrdes kan integreres.

De fire grundsten

1

SERVICEAFTALER
Den vigtigste del af vores kundeforhold er tiden efter selve købet. Vores serviceaftaler skal give tryghed, og sikre din investering. Aftalen skal ikke kun sikre teknikken, men også sikre at den anvendes korrekt. Derfor er hot-line og ændringer af funktioner med i prisen.

2

PARTNERSHIP
Overlad ansvar og drift til os. Du betaler en lav månedlig ydelse, i stedet for en stor investering up-front. Du kan koncentrere dig 100% om din forretning. Ønsker du at udvide, tilføjer vi det nye i aftalen og tilpasser den månedlige ydelse. Nemt og fleksibelt.

3

RÅDGIVNING
Vi ønsker partnerskab med vores kunder. Vores fokus på samarbejdet før, under og efter en handel, bestemmer den måde vi rådgiver på.

4

INTEGRATION
Udviklingen af teknologi skaber nye muligheder for at gøre tingene nemmere og smartere. Integration og samspil mellem produkter og ydelser er en afgørende faktor i markedet. Lad os sammen finde en løsning på, hvordan vi kan integrere funktioner i din virksomhed.